Woestegolf Speciaal Tarwebier Fust Vat 20 Liter | Prijs Aanbieding 62,00 per vat vanaf 15 vaten.
 

Woeste Golf speciaalbier: Een eerbetoon aan de zilte kust

Woeste Golf speciaalbier is een donker tarwebier dat wordt gebrouwen door de Hop24 brouwerij uit Volendam. Dit bier belichaamt de kracht van de zee en is geïnspireerd door de kustgebieden. De tarwe die voor dit bier wordt gebruikt, is zorgvuldig geselecteerd en komt voornamelijk uit de kuststreken. De diverse hopsoorten zijn tijdens verre reizen ontdekt en het water dat gebruikt wordt, heeft een bijzondere samenstelling van mineralen en zouten. Al deze elementen zorgen ervoor dat Woeste Golf zijn naam eer aandoet.

Woeste Golf is een bier dat op elk moment van de dag gedronken kan worden, of het nu zomer of winter is. Het is een bier dat gemakkelijk wegdrinkt en altijd naar meer smaakt. Dit bier is perfect te combineren met Zeeuwse mosselen, Scheveningse haring en het smaakt ook heerlijk bij een Noord Hollands stoofpotje en Luikse balletjes. De terugkeer van donker tarwebier voegt een nostalgisch tintje toe voor de bierliefhebber. Door gebruik te maken van een unieke combinatie van oer-Hollandse grondstoffen, kruiden en verschillende soorten hop, gecombineerd met water dat slechts een vleugje zout bevat om de zilte kustbeleving te versterken.

Bij het genieten van Woeste Golf kun je jezelf ook culinair verwennen. Dit bier gaat uitstekend samen met gerechten die een echte Nederlandse smaak hebben. Probeer het eens in combinatie met Zeeuwse mosselen, waarbij de volle smaak van het bier perfect harmonieert met de zilte zeevruchten. Of serveer het bij een traditioneel Noord Hollands stoofpotje, waarbij de rijke smaken elkaar versterken en een ware smaakexplosie ontstaat.

Horeca ondersteuning aanwezig, glaswerk, tapzuil mail ons!

 

Inhoud: vat 20 liter
Aansluiting: zelfde als Heineken, Amstel,
Land: NL, Volendam

Soort; Tarwebier, weissbier

Alcohol: 6%


Gisting: hoge gisting

Ingrediënten
: Donker tarwe, gerstemout, gist, hop en water.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Woeste Golf Speciaal Tarwebier Fust Vat 20 Liter

  • Merk: Moore Pils
  • Model: 11-Hop24
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Prijs €64,00

  • Incl BTW €77,44
  • Statiegeld: €50,00

  • 15 of meer €75,02

Gerelateerde producten

Texels Skuumkoppe Biervat Fust Vat 20 Liter

Texels Skuumkoppe Biervat Fust Vat 20 Liter

Texels Skuumkoppe fust vat Bier 20 liter | Prijs Aanbieding 88.00 vanaf 15 vaten + Gratis Bezor..

€102,85 Excl. BTW: €85,00

Tags: speciaalbier, weisbier, texels, skuumkoppe, tarwebier, witbier,