Drank Bezorg Informatie

Bezorging in heel Nederland is gratis bij bestellingen vanaf €750.

Bezorgkosten;

Voor palletbestellingen tussen €200 en €350 zijn de bezorgkosten €54 in Nederland
Voor palletbestellingen tussen €351 en €649 zijn de bezorgkosten €35 in Nederland
Bij palletbestellingen boven €750 is de verzending gratis.
Voor de Waddeneilanden geldt een toeslag die in overleg wordt bepaald.
 

Retourneren:
Voor het retourneren van statiegeld op een pallet naar andere provincies of zonder een nieuwe bestelling zijn de kosten €55.
Let op: voor palletverzending naar de Waddeneilanden geldt een extra toeslag, die in overleg wordt bepaald.

De minimale bestelwaarde is €200 exclusief btw en Emballage. Bestellingen onder de €200 kunnen worden geplaatst tegen een meerprijs van €15 exclusief btw.

Je kunt je bestelling afhalen!

Klik op "afhalen" in het afreken proces. De kosten hiervoor bedragen €3,50 exclusief btw voor administratiekosten. Wacht op het afhaalbericht in je e-mail en haal je bestelling op bij MMA Distributie bv, Nijverheidsweg 35, 2031CN Haarlem op werkdagen tussen 09.00 en 16.30 uur.

Palletverzending via Cargo Transport: Voor bestellingen boven €750 exclusief btw en statiegeld worden er in Nederland geen verzendkosten berekend.
Retourneren van pallets met verpakkingsmateriaal kost €55 per palletplaats (maximaal 2 hoog).
Voor België geldt een verzendtoeslag van €84 per extra tweede pallet en meer. In België is het niet mogelijk om statiegeld te retourneren en de levering is alleen beschikbaar voor non alcoholische producten. Ook uitsluitend voor bedrijven met een btw-nummer.

De levertijd voor Nederland is gemiddeld 2 werkdagen. Spoedleveringen zijn mogelijk tegen een meerprijs. Neem hiervoor contact op via 085-118820.

Retourneren van emballage / statiegeld: Als je statiegeld kratten/vaten wilt retourneren, geef dit dan aan bij je bestelling onder "toeslagen". Als je dit niet aangeeft, neemt Cargo geen pallets retour. Zorg ervoor dat de retourpallets goed zijn verpakt in plastic en voorzien zijn van je pakbon-/ordernummer en naam (voeg de bestelbon toe). In de omgeving van Amsterdam, Zandvoort tot Den Helder kunnen we eventueel het lege verpakkingsmateriaal meenemen op verpakkingskarren.

Toeslagen en extra bezorgopties: Voor toeslagen en extra bezorgopties kun je de menu balk "emballage en toeslagen" raadplegen. Door deze toeslagen toe te voegen aan je winkelwagen, biedt onze transporteur extra service in sommige provincies tegen een meerprijs.

Retourneren van emballage in Nederland kost €55 per pallet. Retourneren van emballage in alle provincies (behalve Noord-Holland) kost €55 per pallet (mag tot 180cm hoog zijn). Let op: Retourneren van emballage op aanvraag, zonder nieuwe levering, dient te worden gepland via de klantenservice op 085-1118820 of via e-mail info@goedkoopdrank.nl. De kosten hiervoor bedragen €55 per pallet. Dit is alleen mogelijk in Nederland.

Retourneren van Emballage aanvragen: Je kunt een retourpallet selecteren zonder een bestelling te plaatsen in de menubalk (zie toeslagen in de menubalk). Kies bij het afrekenen voor "overboeking" (later betalen). We verrekenen het betaalde bedrag met het creditnota-bedrag dat MMA bv op je rekening stort. Je ontvangt de creditnota per e-mail.

Wanneer ontvang ik mijn levering? Zie ook de Veel gestelde Vragen.

De gemiddelde levertijd is 2 werkdagen. Bestellingen die vóór 12.00 uur zijn geplaatst, worden meestal al binnen 1 werkdag verzonden. Je ontvangt een unieke track en trace code via e-mail nadat je bestelling aan Cargo is overhandigd. Hiermee kun je de afleverdag en het aflevertijdvenster zien en volgen. Als je een voorkeursleverdag hebt, geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij het afrekenen. We zullen proberen hier rekening mee te houden.

Heb je slechts kleine hoeveelheden of losse flessen drank nodig? Op goedkoopdrankslijterij.nl kun je al bestellen vanaf 1 fles tegen zeer lage verzendkosten. De verzendkosten voor postbestellingen zijn dan slechts €7,70 en vanaf €150,00 is de bezorging gratis in Nederland. Voor de Waddeneilanden geldt een extra toeslag, dus bel ons altijd even.

Commitment to your Satisfaction! Als je niet tevreden bent met de levering en/of service, laat het ons dan meteen weten via e-mail: info@goedkoopdrank.nl. Bij www.goedkoopdrank.nl is tevredenheid niet moeilijk.