• 24 Days Of Rum Green Edition + 2 Glazen

24 Days Of Rum Green Edition + 2 Glasses | Prijsaanbieding 70.12

24 dagen gevuld met opwinding en luxe

Het genot van het openen van een adventsdeurtje komt tot leven met de Rum Green Edition Adventskalender, een weelderige belevenis van 24 dagen gevuld met opwinding en luxe, inclusief 2 glazen om het feestseizoen of een bijzondere gelegenheid te vieren. Deze bijzondere set verbindt de verfijnde wereld van rum met het plezier van het ontdekken van een adventsdeurtje, waardoor je gedurende 24 dagen een uitgestrekte wereld van smaken en aroma's kunt verkennen.

een premium selectie

Met zorg samengestelde rums voeren je mee op een boeiende reis door de rijke diversiteit van rum. Elke dag onthult een nieuwe minifles van hoogwaardige rum, afkomstig uit gerenommeerde distilleerderijen en diverse regio's wereldwijd. De "Green Edition" staat garant voor een premium selectie, met rums die zorgvuldig zijn samengesteld vanwege hun unieke eigenschappen en karakteristieke smaken. Deze variëren in leeftijd, productiemethoden en smaakprofielen, waardoor je een intrigerende reis maakt door de wereld van rum.

creëert herrinneringen

Om de ontdekkingsreis te delen, bevat deze set twee glazen die perfect passen bij de kalender. Hiermee kun je samen met een vriend of geliefde genieten van de aroma's en smaken van de rums. Het gezamenlijk beleven van deze unieke rums creëert niet alleen buitengewone herinneringen, maar versterkt ook de banden tussen vrienden of geliefden.

elke dag het feestseizoen vieren

Een maand gevuld met buitengewone rumontdekkingen staat voor de boeg. Of je nu besluit jezelf te trakteren op dit luxe rumavontuur of het als een bijzonder cadeau te schenken, belooft de "24 Dagen Rum Blue Edition + 2 Glazen" een onvergetelijke en smaakvolle verkenning van de wereld van rum. Het is een uitnodiging om elke dag van het feestseizoen te vieren op een manier die alleen fijne spirits kunnen bieden. Laten we proosten op een maand vol buitengewone rumontdekkingen en gedeelde genotvolle momenten!

Inhoud: 24 verschillende rum flesjes
Land: Denemarken
Soort: Rum
Alcohol: 42,5%

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

24 Days Of Rum Green Edition + 2 Glazen

  • Model: L-58-310-00
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Prijs €57,95

  • Incl BTW €70,12

Tags: 24 days of rum,