Oedipus Mannenliefde Biervat 20 Liter | Prijs Aanbieding

Mannenliefde heeft de volgende smaken: bitter, fruitig, karamel, citrus en kruidig. Mannenliefde wordt gebrouwen met o.a. Szechuan peper, citroengras, Sorachi ace hops. Mannenliefde heeft de volgende smaken: bitter, fruitig, caramel, citrus en kruidig. Mannenliefde wordt gebrouwen met o.a. Sechuan peper, citroengras, Sorachi ace hops (drooghop). Voor dit fust is een Sankey-S koppeling nodig. Mannenliefde, een intrigerende biersoort, betovert de zintuigen met zijn diverse smaakprofiel. Dit ambachtelijke bier wordt gebrouwen met een harmonieuze mix van smaken, waaronder bitterheid, fruitigheid, karamel, citrus en kruidigheid. Ontdek de geheimen achter deze opvallende biersensatie.

De Smaken van Mannenliefde

Mannenliefde onderscheidt zich door zijn complexe smaakprofiel. De aanwezige smaken van bitterheid, fruitigheid, karamel, citrus en kruidigheid creëren een uitdagende en verleidelijke mix voor de smaakpapillen. Het is een bier dat je blijft verrassen, slok na slok.

De Geheime Ingrediënten

Het geheim van Mannenliefde ligt in de zorgvuldige selectie van ingrediënten. Dit bier wordt gebrouwen met onder andere Szechuan peper, citroengras en Sorachi Ace hops (drooghop). Deze unieke combinatie van elementen zorgt voor een onderscheidende en onvergetelijke smaakervaring.
Inhoud: biervat 20 liter
Land: Nederland
Soort: Speciaalbier, saison,
Alcohol: 6.0%

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Oedipus Mannenliefde Biervat 20 Liter

  • Prijs €108,00

  • Incl BTW €130,68
  • Statiegeld: €30,00

Gerelateerde producten

De Molen Bommen en Granaten Bier Doos 24 Flesjes 33cl

De Molen Bommen en Granaten Bier Doos 24 Flesjes 33cl

De Molen Bommen en Granaten Bier 33cl | Prijs Aanbieding 43,65 Vanaf 10 Kratten.De Molen Bommen..

€54,21 Excl. BTW: €44,80

Tags: Oedipus Bier,