• Leffe Blond Bier Fust Vat 20 Liter

Leffe Blond Biervat 20 Liter Fust | Prijs Aanbieding 76,00 vanaf 10 vaten

Leffe Blond Biervat is een heerlijk bier dat beschikbaar is in een vat, waardoor je kunt genieten van de authentieke Leffe Blond-smaak in een grotere hoeveelheid. Het vat zorgt ervoor dat het bier langer vers blijft en klaar is om te worden getapt en gedeeld met vrienden en familie.
Leffe Blond is een Belgisch abdijbier met een rijke en karaktervolle smaak. Het heeft een licht moutig aroma met subtiele hints van kruiden en fruitige tonen. Bij het proeven ervaar je een evenwichtige combinatie van zoetheid en bitterheid, met een zachte en volle smaak. Het bier heeft een aangename en langdurige afdronk die je blijft herinneren aan de unieke smaak van Leffe Blond.
Het Bier biedt niet alleen een geweldige smaakervaring, maar ook een gezellige sfeer. Het delen van een vat bier met vrienden en familie creëert een ontspannen en gezellige setting, perfect voor feestjes, barbecues of andere sociale gelegenheden.
 

Tips om optimaal van Leffe Blond te genieten:

  1. Serveer op de juiste temperatuur: Leffe Blond komt het beste tot zijn recht wanneer het gekoeld wordt geserveerd. Zorg ervoor dat je bier op de aanbevolen temperatuur van ongeveer 6-8 graden Celsius is voordat je het inschenkt. Dit helpt om de volle smaak en aroma's van het bier te behouden.

  2. Gebruik het juiste glas: Kies voor een kelkvormig glas om het aroma van het bier te concentreren en de smaken beter naar voren te laten komen. Het glas met een tulpvormige opening helpt ook om het schuim beter te behouden.

  3. Schenk met zorg: Schenk het bier rustig en in een hoek van ongeveer 45 graden in het glas. Laat het bier geleidelijk in het glas stromen terwijl je het glas rechtop houdt. Dit helpt om een mooie schuimkraag te creëren en het koolzuur te behouden.Inhoud: 20 Liter

Land: België
Soort: Blond speciaal bier

Alcohol: 6.6%

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Leffe Blond Bier Fust Vat 20 Liter

  • Prijs €79,90

  • Incl BTW €96,68
  • Statiegeld: €30,00

  • 10 of meer €91,96

Gerelateerde producten

Leffe Dubbel Biervat Fust Vat 20 Liter

Leffe Dubbel Biervat Fust Vat 20 Liter

Leffe Dubbel Biervat Fust Vat 20 Liter | Prijs Aanbieding 74,00 vanaf 10 stuks Leffe Dubbel is een ..

€91,96 Excl. BTW: €76,00

Val Dieu Blonde Bier Fust Vat 20 Liter

Val Dieu Blonde Bier Fust Vat 20 Liter

Val Dieu Blonde Bier Fust Vat 20 Liter| Prijs Aanbieding 63,00 vanaf 15 vatenInhoud: 20 LiterLand:&n..

€78,65 Excl. BTW: €65,00

Leffe Bierglas 33cl Doos 6 Stuks

Leffe Bierglas 33cl Doos 6 Stuks

Leffe Bierglas 33cl | Prijs Aanbieding 15,50 vanaf 4 dozen Leffe bierglazen Origineel. ..

€21,66 Excl. BTW: €17,90

Tags: Leffe Blond,