• La Trappe Puur Trappistenbier Bier, Fust Vat 20 Liter Biologisch

La Trappe Puur biervat 20 Liter | Prijs Aanbieding 73.10 vanaf 15 stuks

PUUR van La Trappe is een doordrinkbaar, fris-hoppig, licht Trappistenbier. Bij het brouwen van dit organic bier zijn uitsluitend hoogwaardige, biologische ingrediënten gebruikt. De receptuur is geboren uit de combinatie van een continu streven naar topkwaliteit en een passionele toewijding aan bier, altijd met respect voor mens en natuur.

PUUR van La Trappe - Biologisch Genieten van Frisheid en Kwaliteit

Welkom bij ons artikel over PUUR van La Trappe, een doordrinkbaar en fris-hoppig Trappistenbier met een licht karakter. In dit stuk zullen we dieper ingaan op de kenmerken en de filosofie achter dit bijzondere bier. PUUR van La Trappe is een bier dat niet alleen heerlijk is om te drinken, maar ook een verantwoorde keuze is voor liefhebbers van biologische producten. Laten we de frisheid en kwaliteit van PUUR van La Trappe ontdekken.

Een Doordrinkbaar en Fris-Hoppig Trappistenbier

PUUR van La Trappe is een bier dat uitnodigt om gedronken te worden. Met zijn lichte karakter en fris-hoppige smaak is het een perfect bier voor momenten waarop je wilt genieten zonder verzadigd te raken. De zorgvuldig geselecteerde hopsoorten geven het bier zijn karakteristieke frisheid en zorgen voor een aangename bitterheid die mooi in balans is met de andere smaaktonen.

Hoogwaardige, Biologische Ingrediënten

Bij het brouwen van PUUR van La Trappe worden uitsluitend hoogwaardige, biologische ingrediënten gebruikt. Dit betekent dat er geen kunstmatige toevoegingen of bestrijdingsmiddelen worden gebruikt, waardoor je kunt genieten van een puur en natuurlijk bier. De zorgvuldig gekozen biologische granen en hop dragen bij aan de uitstekende kwaliteit en smaak van dit bijzondere bier.

Een Receptuur Geboren uit Passie en Toewijding

De receptuur van PUUR van La Trappe is het resultaat van een continu streven naar topkwaliteit en een passionele toewijding aan bier. De monniken van de abdij hebben met zorg en liefde gewerkt aan het ontwikkelen van dit biologische bier, altijd met respect voor mens en natuur. Het resultaat is een bier dat niet alleen lekker is, maar ook de waarden van duurzaamheid en verantwoordelijkheid weerspiegelt.

Genieten met Respect voor Mens en Natuur

PUUR van La Trappe biedt niet alleen een smaakvolle ervaring, maar ook een bewuste keuze voor een biologisch product. Door te kiezen voor PUUR van La Trappe draag je bij aan een duurzamere en gezondere wereld. Het is een bier dat gemaakt is met respect voor mens en natuur, en dat proef je bij elke slok.

Conclusie

PUUR van La Trappe is een doordrinkbaar, fris-hoppig en licht Trappistenbier dat je laat genieten van kwaliteit en smaak. Met zijn biologische ingrediënten en receptuur geboren uit passie en toewijding, is dit bier een verantwoorde keuze voor liefhebbers van biologische producten. Geniet van PUUR van La Trappe en ervaar de frisheid en puurheid van dit bijzondere bier.Inhoud: 20 liter

Land: Nederland
Soort: Ongefilterd, Bovengistend, Biologisch kwaliteitsbier

Alcohol: 5% 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

La Trappe Puur Trappistenbier Bier, Fust Vat 20 Liter Biologisch

  • Merk: La Trappe
  • Model: 112460-H
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Prijs €75,60

  • Incl BTW €91,48
  • Statiegeld: €30,00

  • 15 of meer €88,45

Gerelateerde producten

La Trappe Witte Trappist Witbier Fles, Krat 24x33cl Biologisch

La Trappe Witte Trappist Witbier Fles, Krat 24x33cl Biologisch

La Trappe Biologisch Witte Trappist Witbier Flesjes 33cl | Prijs Aanbieding La Trappe Witte Trapp..

€33,88 Excl. BTW: €28,00

Tags: Trappistenbier, biologisch, bio,