Texels Springtij Bier flesjes | Prijs Aanbieding 35,00 Vanaf 20 Kratten

Texels Springtij Bier is een seizoensgebonden bier van de Texels Brouwerij, gelegen op het Nederlandse Waddeneiland Texel. Dit speciale brouwsel is vernoemd naar "springtij," een natuurverschijnsel waarbij de waterstand in de zee aanzienlijk stijgt. Het bier wordt alleen tijdens het voorjaar en de zomer geproduceerd en is geliefd bij bierliefhebbers om zijn frisse en karakteristieke smaak. Texels Springtij is een stevig blond bier van hoge gisting, gebrouwen met bijzondere hopsoorten die Springtij zijn verrassende bloemige aroma en kruidige karakter geven.

Hier zijn enkele kenmerken van Texels Springtij Bier:

  1. Smaakprofiel: Texels Springtij Bier heeft een verfrissend en licht karakter. Het wordt vaak omschreven als een blond bier met subtiele fruitige en bloemige tonen. Dit maakt het een ideale keuze voor warmere seizoenen.

  2. Alcoholgehalte: Het alcoholpercentage van Texels Springtij Bier varieert meestal tussen de 6% en 7%, wat het een redelijk licht tot gematigd sterk bier maakt.

  3. Seizoensgebondenheid: Zoals eerder genoemd, is Texels Springtij Bier een seizoensgebonden bier dat alleen beschikbaar is tijdens de lente en zomer. Dit voegt een element van exclusiviteit toe aan het bier en zorgt ervoor dat het wordt geassocieerd met warmere dagen.

  4. Texels Brouwerij: Het bier wordt geproduceerd door de Texels Brouwerij, die bekend staat om zijn ambachtelijke bieren en toewijding aan kwaliteit. Texels Springtij Bier weerspiegelt de zorgvuldige brouwtradities van de brouwerij.


Inhoud
24x30cl
Land: NL

Soort: lente blond bier

Alcohol: 7,5%
Ingrediënten: water, GERSTE mout, suiker, hop, gist.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Texels Springtij Bier Flesjes 30cl Krat 24 Stuks

  • Prijs €37,30

  • Incl BTW €45,13
  • Statiegeld: €7,40

  • 20 of meer €43,56

Gerelateerde producten

Texels Jutters Bock Flesjes 30cl Krat 24 Stuks

Texels Jutters Bock Flesjes 30cl Krat 24 Stuks

Texels Jutters Bock 30cl Krat 30cl |  Prijs Aanbieding Stijl en Smaak: Jutters Bock, voorhee..

€45,13 Excl. BTW: €37,30

Tags: texels bier,