• Reserve de Villecours VdP Syrah, Merlot en Grenache Rode Wijn 75cl

Actieprijs-aanbieding 3.49 vanaf 6 flessen Reserve de Villecours VdP Syrah, Merlot en Grenache Rode Wijn 75cl.

Joseph Castan vestigde zich in 1907 in Lansargues, een stad in de Zuid Franse regio Languedoc. Hij was zo gepassioneerd door het maken van wijn dat hij geen enkele inspanning spaarde. Dit harde werk werd beloond met vele onderscheidingen. Ondertussen staat de derde generatie van Castan aan het roer van dit wijnhuis. Heel veel gemoderniseerd, maar de passie en inzet is gebleven. Een echte ontdekking !

DE WIJN:             Na het ontstelen van de druiven volgt maximale extractie van kleur en smaak door middel van "thermovinificatie" (een proces waar de druiven kort verhit worden tot 70°C). De gisting gebeurt op een temperatuur van 16°C om de fruitage aroma’s te behouden.

.WIJNOMSCHRIJVING Een mooie rode wijn waar de kersen uitknallen! De smaak is typerend voor kleine zwarte bessen variërend van zwarte bes tot de intense smaak van wilde aardbei; voorts florale smaken. Het is een krachtige, maar toch zeer soepele harmonieus gemaakt wijn. C'est un plaisir!

WIJN / SPIJSCOMBINATIES:       Geserveerd op een temperatuur van 16-18°C, Réserve de Villecours is een goede begeleider van paté, rillettes, kippen- en varkensvlees. Maar het past ook uitstekend bij gegrilde groenten en rood vlees.


Zone:                   Languedoc-Roussillon (Pays d’Oc) De zonnige heuvels ten noorden van het meer van Thau in de buurt van Sète.

Terroir:                 Klei en kalksteen

Druivensoort:    Syrah, Merlot en Grenache

Alcohol-%:          12½ %

Afsluiting:           KurkGeef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Reserve de Villecours VdP Syrah, Merlot en Grenache Rode Wijn 75cl

  • Prijs € 3,89

  • Incl BTW € 4,71
  • Statiegeld: € 0,00

  • 6 of meer € 4,22

Tags: Reserve, de Villecours, Syrah, Merlot, Grenache, Rode Wijn.